Työhyvinvointi Invalidisäätiössä

Invalidisäätiössä on käytössä ePassi sekä kattavat työterveyshuollon palvelut Terveystalossa. Invalidisäätiön tiloissa on liikuntamahdollisuuksia ja tarjolla on erilaisia liikuntaryhmiä ja vuosittaisia tapahtumia, joihin voi osallistua. Tenholantien toimipaikassa on runsaasti työhyvinvointia lisäävää taidetta, joka on tunnettua myös valtakunnallisesti. Työaika on työehtosopimuksen mukainen ja käytössä on liukuva työaika työnkuvan puitteissa. Vuosittain järjestetään Säätiöpäivä, jossa juhlistetaan yhteistä taivalta ja tavataan työyhteisön jäseniä.

 

Invalidisäätiössä käynnistyi tammikuun 2017 alussa Säätiön Avaimet Työhyvinvointiin -hanke, jolla tavoittelemme yhdessä tekemisen ja yhteisöllisyyden lisäämistä, henkilöstömme hyvinvoinnin paranemista, luottamuksen lisäämistä ja sairaspoissaolojen vähenemistä. Projektissa tavoitteena on löytää hyviä käytänteitä tulevaisuuteen, jotka lisäävät työhyvinvointia ja henkilöstömme viihtyvyyttä. Keräsimme ennen projektin alkua tietoa henkilöstöltä, miten työhyvinvointia haluttaisiin parantaa. Palautteista ja vastauksista kokosimme vuosisuunnitelman vuodeksi 2017.

Valtioneuvoston kanslia on 28.2.2017 liittänyt hakijan ”Invalidisäätiö” hankkeen ”Säätiön Avaimet Työhyvinvointiin” Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden 2017 ohjelmaan.

 

SuomiFinland100-tunnus_valkoinen_RGB